Waar parkeren?

Recent wijzigde het gemeentebestuur de regels voor het parkeren van vrachtwagens in Waarschoot. En terecht. Op drukke invalswegen zorgen bepaalde geparkeerde vrachtwagens soms voor belemmering van het zicht, waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan.Open Vld heeft daarom gevraagd om een parkeerverbod voor vrachtwagens in het leven te roepen voor de voornaamste invalswegen. Ondertussen heeft het gemeentebestuur parkeren in de volledige kern van Waarschoot onmogelijk gemaakt. Alle vrachtwagens moeten parkeren op de Oostmoer. Door parkeren onmogelijk te maken in de kern van Waarschoot, is deze parking te klein geworden. De schepen vindt dat het niet de taak van het gemeentebestuur is om voor alle chauffeurs een oplossing te bieden. Open Vld is hier niet mee akkoord. Wanneer je verregaand regeltjes oplegt, moet je ook werkbare alternatieven (zoals veilige parkings) op tafel leggen. Dat zou pas goed bestuur zijn.JDS
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.