Burgemeester Ann Coopman | Blog : Waarschoot zendt haar ambassadeurs uit: SYLVA

Boomkwekerij SYLVA – Bedrijfsleider Marc VAN HULLE

* Februari 2009 – Winnaar van de Diversiteitsprijs. Sylva ontvangt deze prijs uit handen van minister Frank Vandenbroucke (SP.A). Burgemeester Coopman (CD&V) ontvangt het bedrijf op 6 maart in het gemeentehuis met een academische zitting
* 15 september 2009 – Boomkwekerij Sylva Van Hulle uit Waarschoot ‘International Grower of the year’. In het Spaanse Zaragoza vindt de internationale verkiezing plaats van het beste sierteeltbedrijf waar de Belgische vertegenwoordiger Sylva Van Hulle uit Waarschoot met de Gouden Roos naar huis gaat en zich een jaar lang ‘International Grower of the Year’ mag noemen. België wint voor Columbia, Duitsland, Spanje, Nederland en Groot-Brittannië en België.
* Floraliën 2010, Gent – Boomkwekerijen Sylva scoort met het “gekantelde bos“.

This entry was posted in Archief and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.