Chiro Waarschoot : Eerste steen nieuwe jeugdsite aan Oostmoer

 

WAARSCHOOT - De officiële eerste steen van de jeugdlokalen aan de Oostmoer is gisteren gelegd. De opening is voorzien dit najaar, vermoedelijk al in september. 

Een eerste steenlegging werd het niet echt, het werd eerder een ‘paalzetting' maar dat kon de glimlach van jeugdschepen Ellen Coppens (WGB) niet drukken. De belofte van een polyvalente fuifruimte en jeugdlokalen voor de jeugd dateert immers al van 2000. De fuifruimte komt er — voorlopig — niet, maar de jeugdlokalen krijgen nu wel al vorm. Niks te vroeg want de huidige lokalen van de verschillende jeugdverenigingen (Chiro Waarschoot, FOS De Sperwer en KLJ Waarschoot) zijn dringend aan vervanging toe en ook de meeste buitenterreinen blijken te klein voor de vele kinderen die elk weekend komen ravotten. Met de bouw van een gloednieuwe moderne jeugdsite krijgen alle Waarschootse jeugdwerkingen hun eigen stek. Ook speelpleinwerking Makss verhuist naar de nieuwe jeugdsite, waardoor de zomerwerking centraler en makkelijker bereikbaar is.
 

read more

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.