Burgemeester Ann Coopman | Blog : Boomplantdag 26 maart

Staan uw laarzen en spade al klaar?

Wij verwachten veel vrijwilligers om zaterdag aanstaande in het kader van de actie “1 miljoen bomen” zoveel mogelijk groen aan te planten in Waarschoot. Achter de schermen wordt alles voorbereid. Vanuit Bostoen wordt extra randanimatie georganiseerd en wordt gezorgd voor een drankje. De deelnemende kinderen krijgen een leuk geschenkjeSylva zal een aantal plantgaten voorzien, zodat de kinderen de bomen vlot kunnen planten. Naast de bevoegde kabinetten van Joke Schauvliege en minister-president Kris Peeters is er ook contact opgenomen met de pers. Allen zijn zeer enthousiast over het initiatief.

Vrijdagmiddag zal de VRT beslissen of de boomplantactie in Waarschoot het Journaal van 19 uur haalt op zaterdag. Laat ons duimen: want deze actie kan voorbeeldstellend werken voor heel wat instanties…

Waarschoot, laat u van uw beste kant zien en kom massaal naar de Hugo Verriestlaan om 14u. Het wordt beslist een mooie namiddag!


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.