Burgemeester Ann Coopman | Blog : Autokerkhof in de Kapellestraat opgeruimd!

U heeft het misschien nog niet opgemerkt. Toch is er mooi werk geleverd in de Kapellestraat. In de aanloop naar de herinrichting van de KMO-gronden in het oude gedeelte van de Kapellestraat-Hoekje werd de eigenaar verplicht tonnen autowrakken, camions, accu’s, ijskasten, … door een erkend recyclagebedrijf te laten afvoeren naar de juiste verwerkingssites. De milieuovertreding van jaren werd samen met de milieuambtenaar, de milieuinspectie, de politie en mezelf kordaat aangepakt.

Het resultaat van een jaar hard werk resulteert in een blanco terrein waar straks nieuwe KMO ontwikkeld kan worden.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.