Einde in zicht

Open Vld heeft hoge ambities in 2011. Naast het verderzetten van onze politieke werkzaamheden, werken wij aan een uitbreiding van onze politieke groep. Voor de lijstvorming worden enthousiaste mannen en vrouwen aangetrokken. Binnenkort kunnen we u de eerste nieuwe namen bekend maken. Open Vld zal met een mix van ervaren gezichten en nieuwe mensen naar de verkiezingen trekken. In ieder geval zit de sfeer er al goed in. Open Vld is duidelijk een alternatief voor het huidige gemeentebestuur dat tot op de draad versleten is.Schepenen nemen publiek tegengestelde standpunten in en stemmen tegen hun eigen beleid in. Er wordt uitbundig geruzied. Het is duidelijk dat de gemeenteraadsverkiezingen hier een rol spelen en dat de zenuwachtigheid toeneemt. Het schepencollege heeft te weinig resultaten voor te leggen. Meestal zijn er tijdens de realisatie zware fouten gemaakt, denk maar aan de knieval van uw gemeentebestuur aan de Lijn voor de dorpskernvernieuwing of de ruil van gronden voor de jeugdlokalen dewelke het gemeentebestuur een paar honderdduizend euro armer maakt. Of meerwerken voor het gemeentehuis die de grens van één miljoen euro overschreden hebben. De opeenstapeling aan miskleunen maakt uw gemeentebestuur zenuwachtig. Vandaar dat u de komende maanden veel politieke berichtgeving, recepties en lintjes knippen zal zien. Het spook van de gemeenteraadsverkiezingen komt snel dichterbij.Gelukkig is het einde in zicht…
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.