Dringend nood aan onderhoud tennisterreinen

De 4 tennisterreinen aan de gemeentelijke sporthal liggen er erbarmelijk bij. De ondergrond van de buitenspeelterreinen is helemaal los gekomen. Sinds de aanleg in 1977 is er nog geen enkel structureel onderhoud gebeurd aan de tennisterreinen. Hoog tijd voor een grondige aanpak dus. Inge De Graeve vroeg aan het schepencollege om een lastenboek op te maken en een aannemer aan te stellen. Dit Open VLD voorstel werd door de gemeenteraad goedgekeurd. De werken zullen voor 1 april 2012 (het begin van het buiten tennisseizoen) uitgevoerd zijn.

Tennisclub Orbis wordt dus niet gespaard. Eerst levert uw gemeentebestuur een nieuwbouw tennischalet die langs geen kanten voldoet aan de huidige brandnormen. Dubbele kosten en dubbel werk waren nog het minste, het gezichtsverlies voor uw gemeentebestuur was opnieuw enorm. Bovendien blijkt nu dat het onderhoud van de tennisterreinen te wensen overlaat.

Uw gemeentebestuur blinkt niet alleen uit in een onverstandig en overtrokken investeringsbeleid, ook het structurele onderhoud laat te wensen over. Niet alleen de tennisterreinen zijn een goed voorbeeld, ook aan de voet- en fietspaden is de afgelopen 6 jaar niets veranderd.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.