Burgemeester Ann Coopman | Blog : Koers in Waarschoot

foto: Ronny RoegiersZondag 29 mei was Waarschoot in de ban van de fiets. De 16de editie van de “Grote Prijs Johan De Muynck” voor juniores W.B.V. en het “Provinciaal Kampioenschap” Dames elite B.W.B. werden er gereden.
De Grote Prijs Johan De Muynck telde aan de start 63 renners die een parcours van 12 rondes (85 km)moesten afleggen. In een spurt met vier won Ruben Van Der Haeghen het pleit.
Bij de dames elite kwamen 97 rensters aan de start. Na 13 ronden of 92 km kwam Birgit Lavrijssen als eerste over de meet. De provinciale titel ging naar Lensy Debboudt. Sofie De Vuyst en Ellen Vercaemer mochten mee op het podium.

(foto’s: Ronny Roegiers, Waarschoot)

Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.