Burgemeester Ann Coopman | Blog : Pinkstermaatjesdag

Een dag om te koesteren! Pinkstermaandag kwamen, ondanks de regenachtige voorspelling, velen naar het dorpsplein afgezakt om de eerste maatjes te proeven. En dat ze lekker waren hoeft geen verder betoog. De sfeer zat er onmiddellijk in, het orkest van Concordia speelde het ene liedje na het andere en de tap kon de aanvraag maar met moeite volgen…

Ik bedank iedereen voor de wensen en attenties, … maar vooral voor de talrijke opkomst om samen met mij mijn 50ste verjaardag te vieren! Ik heb van een ontspannende en aangename voormiddag mogen genieten.

Onder “galerij” kan u nagenieten via de foto’s van Ronny Roegiers.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.