9950: JONG CD&V : ’9950: Jong CDenV Waarschoot’ bracht u opnieuw een schitterend ontbijt!

Jawel, naar bijna jaarlijkse traditie werd er ook in 2011 een heuse ontbijtactie georganiseerd door Jong CDenV Waarschoot.

Deze ging dit jaar door op zondag 21 Augustus.

Om 6 uur ‘s morgens stond een fantastisch team klaar om wederom méér dan 250 pakketten te verdelen over Waarschoot, door het massale succes van vorige jaren zagen wij ons zelfs genoodzaakt om geen leveringen meer buiten Waarschoot te gaan doen, helaas, maar liever dat inperken, dan mensen hun ontbijtpakket te laat leveren wegens tijdsgebrek! Niet getreurd, het was nog steeds mogelijk om zelf je pakket af te halen bij ons op het gewenst uur!

Voor zover wij gehoord hebben zijn alle pakket mooi op tijd geleverd en waren de reacties dan ook uitermate positief!
Niet moeilijk natuurlijk als je voor die kleine prijs een goed gevuld pakket krijgt.
Een sandwich, pistolé en croissant, met als beleg ham, kaas, confituur, boter, honing,…; aangevuld met een fruitsapje, chocomelk, een appel, yoghurtje, en nieuw dit jaar een heuse ‘Jong CDenV Waarschoot Cupcake’ !! Wie een 2-persoonspakket bestelde kreeg als toemaatje bovenop de korting, er ook nog een flesje wijn bij.

Kortom, het was opnieuw een méér dan geslaagde editie, rest ons nog de mensen te bedanken die aanwezig waren om te helpen met het uitdragen van de pakketten, en natuurlijk U, de burgers van Waarschoot, om ons massaal te steunen in onze actie, en acties die nog zullen komen!

Tot de volgende editie!

Jong CDenV Waarschoot

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.