Burgemeester Ann Coopman | Blog : Veilig terug naar school

1 september! Voor velen zal de eerste schooldag na 2 maanden welverdiende rust opnieuw wennen worden.

Met de werken op het Dorp, in de Kerkstraat en de Nijverheidsstraat is het verkeer een drukte van jewelste. Om de eerste schooldag vlot en veilig te laten verlopen heb ik de politie alvast gevraagd om een extra oogje in het zeil te houden zodat de kinderen de schoolpoort veilig kunnen bereiken.

In samenspraak met de schooldirectie zal het hekken in de Jaspaertstede open staan tijdens de schooluren, en dit gedurende de volledige duur van de werken in het kader van de dorpskernvernieuwing. Maak er gebruik van!

Aan iedereen een prachtige en veilige start gewenst!


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.