Burgemeester Ann Coopman | Blog : eerste stralende schooldag zit erop

Deze morgen, rond de klok van 8, was ik in de schoolomgeving aanwezig. Ik wou mij vergewissen dat de eerste schooldag vlot van start kon gaan. Algauw zag ik veel blije gezichtjes aan de schoolpoort.

De start van het schooljaar verliep vlot. De zon was van de partij, de politie was op post en iedereen had er zin in. Ik zag met plezier fietsende ouders en kinderen, getooid met hesje en helm, de schoolpoort naderen. Een gedroomde start!

Het poortje aan de Jaspaertstede, ter hoogte van de Zilverwegel, zal vanaf vandaag open blijven tot het einde der werken op het Dorp, om de kinderen veilig tot aan de schoolpoort te krijgen. Ik hoop dat de kinderen er vlot gebruik van zullen maken.

Maak er een tof schooljaar van!


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.