Burgemeester Ann Coopman | Blog : Politiecontroles hervat

Dinsdag 13 september deed de politie opnieuw controle in de Gastelstraat. Er werden 23 voertuigen gecontroleerd en 23 ademtesten afgenomen. Verder werd 1 pv wegens vervalllen schouwing opgesteld, 1 waarschuwing ivm schouwing gegeven, werden 2 bekeuringen gegeven voor het niet-dragen veiligheidsgordel en werd 1 bestuurder geverbaliseerd op het negeren van de 3,5 ton beperking.

In de Nijverheidsstraat werden 17 voertuigen gecontroleerd. Dat zorgde voor 17 ademtesten waarvan 1 positief. Bovendien bekeurde de politie een bestuurder voor het niet-dragen van de veiligheidsgordel en 1 voor het GSM-en tijdens het rijden.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.