Jan Primo: Bouwen aan vertrouwen

Als jonge krantenboer maak ik al meer dan tien jaar deel uit van het bruisende leven in Waarschoot, vooral als uitbater van La Gazette. Die vele menselijke contacten vanaf 6 uur ‘s ochtends doen me genieten van mijn job. Bovendien tracht ik me in te zetten voor de toneelvereniging ‘A la carte’, plankenkoorts heb ik dus niet meer. Recent heb ik de LER vervoegd, de lokale economische raad. Via deze raad probeer ik alle Waarschootse zelfstandigen te vertegenwoordigen. Het gemeentebestuur kan nog heel wat groeien in zijn ondersteuning voor KMO’s.Politiek heeft me altijd al geboeid. Nu wil ik ook zelf iets gaan veranderen. Waarschoot blijft te veel stilstaan, enkel bij Open Vld heb ik het gevoel dat een aantal zaken in beweging kunnen gezet worden. De voorbereiding voor de dorpskernvernieuwing heeft de betrokken Waarschootse zelfstandigen veel pijn gedaan. Vooral voor het parkeerbeleid heb ik getracht een positief alternatief aan te bieden. We hebben iets kunnen veranderen, maar echte luisterbereidheid was er niet. Zeker voor de toekomst van het Waarschootse Dorp moet dit anders. Na de dorpskernvernieuwing moet een ander parkeerbeleid gevoerd worden, waarin ik het voortouw wil blijven nemen.De komende periode zal ik de wantoestanden van het huidige gemeentebestuur blijven aanklagen om hopelijk iets te kunnen veranderen. Daarom zal ik volgend jaar op 14 oktober uw vertrouwen vragen!
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.