Burgemeester Ann Coopman | Blog : geen onroerende voorheffing!

Goed nieuws voor de portemonnee van de jeugdverenigingen!!!

De gemeente wordt vrijgesteld van de onroerende voorheffing voor haar jeugdlokalen. Dit heeft tot gevolg dat de jeugd, in tegenspraak tot wat op de gemeenteraad werd aangekondigd, geen onroerende voorheffing moet betalen!

Ondertussen schieten de werken aan de jeugdlokalen op. De huisaansluiting van het water is gerealiseerd. Eandis belooft de aansluiting van gas en elektriciteit tegen 8 februari. Na de voorlopige oplevering (voorzien eind februari) zullen de lokalen ter beschikking van de jeugd zijn vanaf 1 maart.

De aannemer voor de omgevingswerken (gebroeders De Waele) kreeg zijn aanvangsdatum (19 maart) en heeft 60 werkdagen om de klus te klaren.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.