Antoine Van Hulle lijstduwer

Antoine Van Hulle

Antoine Van Hulle

Oud burgemeester en huidig fractieleider Antoine Van Hulle zal op 14 oktober de Open VLD lijst duwen. Samen met lijsttrekker Alain Vervaet wil Antoine Van Hulle Open VLD naar de verkiezingsoverwinning leiden.

Antoine Van Hulle is met meer dan 35 jaar ervaring als gemeenteraadslid en voormalig burgemeester van Waarschoot de meest ervaren politicus van Waarschoot. In de periode 89-94 was hij burgemeester in een VLD (toen PVV) WGB meerderheid. Sedert 1976 tot en met 2000 is hij onafgebroken lid geweest van de provincieraad. Antoine is ook  bekend als boomkweker-bedrijfsleider van Albo. Het Open VLD bestuur is hem dankbaar voor zijn actieve inzet op lokaal vlak.  De nieuwe ploeg wil verder bouwen op de jarenlange ervaring van onze oud-burgemeester en wil minstens even goed doen, ook al wordt dat moeilijk.

Antoine Van Hulle: “Ik heb er echt zin in. De huidige bestuursmeerderheid heeft Waarschoot in financiële problemen gebracht en ik geloof dat Open VLD het enige alternatief is dat Waarschoot er weer bovenop kan brengen. Het worden de eerste verkiezingen zonder mijn vrouw Diane aan mijn zijde. Haar inzet voor de partij op de vele activiteiten missen we continue. Samen hebben wij van Open-VLD een volkspartij gemaakt. Met respect en dankbaarheid aan de Waarschootse bevolking  wil ik in oktober een goed resultaat neerzetten. De Open VLD lijst krijgt mijn volle steun!”

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.