Burgemeester Ann Coopman | Blog : BEDANKT!

DANK U namens de volledige CD&V ploeg voor uw stem op CD&V.

Voor veel kandidaten is het een week van gemengde gevoelens: blij dat de zware campagne achter de rug is, euforie voor de goede resultaten, blij om opnieuw of nieuw verkozen te zijn, verslagenheid voor wie uit de boot valt en veel vragen bij niet verkozen kandidaten. Maar één ding staat vast: iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven.

CD&V en Open VLD gaan de komende 6 jaar het beste van zichzelf geven. Met een ruime meerderheid van 13 zetels zet deze coalitie ten volle haar schouders onder het toekomstige beleid in het belang van de Waarschotenaar.

Bedankt voor uw vertrouwen!
Ann, Annita, Bernadette, Christine, Daniël, Dirk, Hans, Hilde, Jeanny, Jozua, Judith, Kim, Koen, Kristine, Laura, Lieve, Lisa, Marc, Peter en Yves.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.