Burgemeester Ann Coopman | Blog : “De Lieve vervoert”

de lieveToerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Meetjesland, Comeet/Erfgoedcel, Plattelandscentrum Meetjesland vzw en de gemeenten Eeklo, Evergem, Lovendegem, Maldegem, Waarschoot, Zomergem dienen samen een projectaanvraag in bij Leader onder de titel “De Lieve vervoert”.

Met ‘De Lieve Vervoert’ wil de werkgroep een heel sterk Meetjeslands verhaal brengen.

Het traject van De Lieve doorkruist immers zes gemeenten van het Meetjesland en legt de link met de stad Gent. Met dit project wordt de uitgesproken plattelandsregio langs de Lieve, het oudste kanaal van Vlaanderen, op een unieke en eigen manier op de toeristische kaart gezet en zal uiteindelijk resulteren in een publicatie met zes thematische routes, met telkens een digitale beleving (audio, video of spelelementen). Ook de link met de ondernemers in het gebied wordt versterkt.

We duimen dat Leader de projectaanvraag positief adviseert en dat de werkgroep vol enthousiasme aan de slag kan gaan! In december moeten we het weten ….


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.