Burgemeester Ann Coopman | Blog : BOB-Campagne 2016

BOB campagne 2016Ondanks de vele inspanningen en het nog steeds groeiende bewustzijn bij de bestuurders, blijft het rijden onder invloed één van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen. Vooral ‘s nachts rijdt nog een groot aantal bestuurders onder invloed van alcohol.

De BOB-campagne zal lopen van vrijdag 27 november 2015 (22u) tot en met maandag 25 januari 2016 (06u).

In het weekend van vrijdag 15 januari 2016 (22u) tot en met maandag 18 januari 2016 (06u) zal er een ‘alcoholvrij’ weekend op voorstel van de politie georganiseerd worden waarbij er verhoogde aandacht is voor het rijden onder invloed. Het BIVV zal voor deze gelegenheid een speciale sleutelhanger ter beschikking stellen.

De inbreuken vastgesteld bij deze controles zullen een bijzondere aandacht en prioriteit van de gerechtelijke overheden krijgen.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.