Burgemeester Ann Coopman | Blog : Voortaan ook betalen met bankkaart op het recyclagepark

electronisch betalenOp vraag van de CD&V-fractie hoef je geen koopknipkaart meer op zak te hebben wanneer je met een lading afval naar het Waarschootse recyclagepark komt. Vanaf 1 januari 2016 kan je voortaan ook vlot betalen met je bankkaart aan de betaalterminal op het recyclagepark. De koopknipkaart blijft nog steeds een geldig betaalmiddel en zal op termijn stilaan verdwijnen. De toegangscontrole blijft op basis van je identiteitskaart.

Voortaan kunnen ook volgende afvalstromen aangeboden worden:

  • Kalkhoudend afval (gips, kalkafval, gyproc (gipsplaten), gipspoeder, pleister)
  • Gemengd te storten (Ytong of cellenbeton, porselein en andere keramisch afval zoals lavabo, wc-pot, vloertegels in keramiek, hittebestendig glas, keramische kookplaten, kachelruitjes, assen van allerlei vuren)
  • Roofing en isolatiemateriaal (Isolatiemateriaal (rotswol, glaswol, isolatiechape,…), roofing, asfalt en andere teerhoudende afvalstoffen)
  • Zachte folies (transparante en ondoorschijnende zuivere plasticfolies zoals zuivere verpakkingsfolie, krimpfolie/verzamelverpakking (vb. van rond drankverpakking), rek-/wikkel-/stretchfolie (vb. van gras- of hooibalen), zakjes van warenhuizen, zandzakken, zakken voor voeder van huisdieren, veevoederzakken, zakken van bemesting, potgrond)
  • Bloempotten en –trays (veegschone bloempotten en plantentrays vervaardigd uit PP (polypropeen) en PS (polystyreen))

Openingsuren:
maandag: gesloten
dinsdag: van 14.00 uur tot 17.00 uur
woensdag: van 09.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 17.00 uur
donderdag: gesloten
vrijdag: van 09.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 19.00 uur
zaterdag: van 09.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 17.00 uur

Gebruikers dienen zich minimum 15 minuten voor het sluitingsuur aan te melden. Op zon- en feestdagen is het recyclagepark niet toegankelijk.

 


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.